У четвер, 2 червня, в Обласній філармонії з концертною програмою «Разом, друзі…» з нагоди свого ювілею виступив заслужений артист України, клірик Свято-Троїцького храму м. Ужгорода, голова єпархіального відділу церковного, культурно-просвітницького служіння, архідиякон Олександр Садварій.

На концерт зібралося чимало справді добрих товаришів пана Олександра. Того вечора разом з талановитим співаком на сцені виступали його приятелі, колеги: Яна Садварій, Мирослава Швах-Пекар, Ірина Філіпенко, Ольга Свида, Катерина Лінтур, Рената Штіфель. Гості змогли також послухати гру на саксофоні у виконанні відомого ужгородського музиканта, педагога й аранжувальника Олександра Ухача та насолодитися хореографічними постановками танцювальної пари у складі Галини Сакалош та Іштвана Кекерченя.

Ювіляра вітали представники обласної та міської влади, а також від імені керуючого Мукачівською православною єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського – благочинний Ужгородського району протоієрей Миколай Кабаці та настоятель Свято-Троїцького храму м. Ужгорода протоієрей Володимир Гуй.

«Створювати такі прекрасні пісні, співати і прославляти Господа є вашою місією в житті. Тож, дякуємо вам, що даруєте свій голос не просто людям, а Тому, Хто його вам подарував – Самому Богу», – наголосили у своєму вітальному слові священнослужителі.

Після цього усі присутні від щирого серця проспівали о. Олександру «Многая Літа».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.