Цей благий задум вдалося здійснити з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та за підтримки протоієрея Ярослава Поповича, настоятеля Свято-Троїцького храму м. Мукачева (мікрорайон Паланок).

Молодь відвідала найвизначніші обителі обох єпархій нашого краю, де мали змогу молитися за те, щоб на світі більше ніколи і ніде не проливалася людська кров, щоб конфлікти вирішувалися якнайшвидше.

«Повертаючись пізно ввечері додому відчувалася втома, але серце наповнювалося невимовною радістю і ніби маленька частинка неба, до якого ми змогли торкнутися у святих місцях давала відчуття того, що кожен із нас, а не тільки якась невелика група людей, відповідальний за цей світ. Адже десь там, далеко-далеко в небесах було почуто голос дитячої молитви за недитячі проблеми світу цього, – зауважують голова братства протоієрей Василій Бабець разом з молоддю і додають: – Висловлюємо щиру подяку матушці ігуменії Любові та насельницям Свято-Іоанно-Богословського жіночого монастиря с.Копашнево за теплий та радушний прийом!».

Свалявське молодіжне братство

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.