В день Воскресіння Христового з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського на запрошення в.о. командира військової частини А-1556 полковника Стахів І.І. для військовослужбовців 128-ї окремої механізованої бригади, що в Мукачеві були освячені паски.

Участь в освячені взяв настоятель Олександро-Невського храму при Мукачівській військовій частині 128-ої бригади – протоієрей Іван Гергель та священнослужитель Мукачівського кафедрального собору на честь ікони Божої Матері «Почаївської» − протодиякон Георгій Шевельов.

Після освячення пасок священнослужителі окропили святою водою святкові кошики та весь особовий склад частини. У розташуванні батальйону капелан благословив також великодню трапезу.

Наостанок від імені владики Феодора, отець Іван звернувся до присутніх з пастирським словом в якому побажав всім милості Божої, благодаті, благословення, тихої та мирної служби.

Нагадаємо, що Мукачівська православна єпархія постійно бере участь в житті частини та пастирських заходах, а також допомагає своїм землякам пастирським служінням, як в Мукачеві, так і в зоні АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.