«Дякую Господу за те, що моя мама не залишила мене», – думки учасників Свалявської молодіжки після відвідин дитбудинку

Як повідомлялось, 8 квітня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Свалявське молодіжне братство імені святителя Іоанна Шанхайського разом з вихованцями Недільної школи, яка діє при Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі відвідали обласний будинок дитини, який знаходиться у м. Свалява.

Подібні відвідини дитячих соціальних закладів в душі кожної людини залишають невимовні враження. Своїми думками з цього приводу з нами поділилася учасниця Свалявського молодіжного братства імені святителя Іоанна Шанхайського –  Юлія Фельбаба.

– Кожна людина різна. Для когось піст це проміжок часу, коли не можна їсти молочного, м’ясного. А ось для мене піст це коли людина може очистити свою душу від скоїних нею гріхів, і замінити гріх зробленою доброю справою. З цією думкою я зі своїми друзями вирішила піти до дитячого будинку, де діти ніколи не почують від мами, як у них справи, не відчують батьківської підтримки та обіймів.

Коли я лише хотіла йти, для мене це була ніби забава, але коли я прийшла туди, я зрозуміла, що це не забавки, а серйозна справа. Прийшовши я відразу побігла до діток, на мій подив вони були дружні. Час проведений з дітьми пройшов непомітно, ніби пролетів. Йдучи я бачила сльози на очах дітей, я розуміла, що вони хочуть ще пограти, але не могла залишатися, на жаль.

У мене були змішані відчуття, була і радість, і сум. Я раділа, бо змогла дати частинку доброти цим діткам, а сумувала, бо розуміла, що вони цю доброту дістають лише від чужих людей, адже їхні батьки залишили своїх кровинок, ніби це були не їхні діти.

ei3WVLIVBM8

Після походу до цих дітей, я зробила деякі висновки: діти майбутнього не цінують, того що мають. Деякі діти плачуть лише через те, що батьки купили їм не білий, а чорний айфон, але вони не розуміють, що є такі діти, які не мають навіть третини того. Я дякую Господу за те, що моя мама не залишила мене на самоті і що вона піклувалася про мене. Я ще хочу сказати – діти цінуйте те, що вам дав Господь!

lwLKKG15YEs

Учасниця Свалявського молодіжного братства

імені святителя Іоанна Шанхайського – 

Юлія Фельбаба,

спеціально для https://m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.