З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Іршавська молодіжка продовжує акцію «Розтопімо серце своїм добром».

Молодь з початку цієї акції вже майже поріднилася зі старенькими людьми. Дзвінок у двері і там, за порогом, людина, яка чекає, в якої на очах сльози… Адже іноді боляче усвідомлювати, що маючи рідних, ти нікому з них не потрібний, а тут чужі люди, ще й молодь радо приходить і допомагає.

«У наш час багато тих, кому потрібна допомога, – зауважує голова братства, насельник чоловічого монастиря с. Сільце, ієромонах Агапіт (Шпиняк). – Звісно, молодь спочатку дивувалась тому побуту і тим умовам в яких живуть люди та тепер радує те, що братчики зрозуміли: можна змінити все, якщо мати бажання. З вірою в Бога, молитвами нашого архієрея, Іоанно-Предтечівське братство і надалі буде відвідувати тих, кому це потрібно».

Тож, дорогі друзі, озернімось і згадаймо, що десь біля нас проживає старенька бабуся чи дідусь, їм потрібно те, що для когось є дрібницею… шматок хліба, тепла кашка і найголовніше наша турбота. Вони чекають нас, тож не забуваймо за них, адже на їхньому місці колись будемо й ми!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.