l_365bf291-300x225Друзі, 20 лютого минає вже п’ять років з того дня, коли вийшла в ефір перша телепрограма «Духовні обрії». П’ять років це не багато, але й не мало. Кожну третю неділю місяця до ваших домівок завжди через телеекран приходять в гості різні священнослужителі з різними темами та відповідями. За нашими підрахунками за цей період часу на світ народилося не меньше 85 програм! За кожною без винятку з них стоїть титанічна праця. Пряця і редактора, і монтажера, і режисера і звісно ведучого. Наші ефіри присвячені різним темам церковного життя. В програмі звучать відповіді на найрізноманітніші питання.

Наша програма побачила світ з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора. За це ми йому дякуємо. Дякуємо перш за все за молитовну підтримку.

В цей ювілейний день Інформаційний відділ Мукачівської єпархії виражає щиру подяку всім, хто безпосередньо повязаний з нашими ефірами. Це перш за все директор філії НТКУ  «Закарпатської регіональної дирекції» В.В. Мещеряков, редактори програми – Дмитро Кешеля, Наталія Тронь, Наталія Шпак.

Нагадуємо, що всі телепрограми «Духовні обрії» у записі Ви маєте завжди можливість передивитися на офіційному відеоканалі Мукачівської єпархії SinopsisTV.

З історії програми: Телепрограма «Духовні обрії» виходить в ефір з 20 лютого 2011 року. Періодичність – кожна третя неділя місяця. Формат – у записі. Тривалість – 20 хвилин. Час виходу – кожна третя неділя: 17.36.–17.56. Канал – ЗОДТРК «Тиса 1». Ретрансляція – програму «Духовні обрії» можна подивитися в інтернет-режимі на офіційному відеоканалі Мукачівської єпархії SinopsisTV. Структурний поділ: розмова з гостем на задану тему. Електронна скринька програми: dychovni.obrii@ukr.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.