З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського,молодь Іршавського Іоанно-Предтечівського братства разом з учнями Ільницької школи-інтернату відвідали монастирі єпархії.

Паломники мали змогу на власні очі побачити чудо, яке Господь дарував прихожанам храму, що у селі Станово, там молодь приклонилася перед мироточивим образом  Божої Матері. Також молоді люди відвідали Мукачівський Свято-Миколаївський жіночий монастир, Домбоківський Свято-Успенський жіночий монастир та інші. Через те, що увесь день у паломників пройшов в дорозі відчувалась і тілесна втома, але велика духовна радість перекреслювала все.

“Чудові обителі, прекрасні храми пробуджували серця, наштовхували до молитви, щирого спілкування з Богом. З такими поїздками люди змінюються, бачачи і чуючи про великі чудеса Божі ,переконуються знов і знов, що милість Господня до нас безмежна. На згадку усі отримали ікони і книги та найцінніше те, що залишилось в серці у кожного, та насінина, яка з часом проросте і дасть свої плоди”, – зауважив голова братства ієромонах Агапіт.

Наостанок о. Агапіт подякував тим добрим серцям, що допогли організувати цю поїздку та найперше Всевишньому Богу за Його великі милості до нас грішних.

Іршавське молодіжне братство 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.