З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Іршавська молодіжка продовжує акцію «Розтопімо серце своїм добром», яка переконує всіх помічати біль інших людей, адже їх є десятки, сотні, тисячі.

Ми завжди зайняті і думаємо, що аби зробити добру справу треба бути багатим чи впливовим. Так багатим треба бути, але багатим серцем. Щоб зробити добру справу достатньо підтримати словом, поступитися місцем немічній людині у маршрутці, занести до сусідньої хати бабусі хлібину – непотрібно занадто обдаровувати людей, треба, щоб вони знали: їхнє життя небайдуже іншим, їм є у кого чекати допомоги.

Молодь братства стукає в двері до тих, хто з трепетом зустрічає, метушливо чимось пригощаючи молодь і відпускаючи додому плачучи…Старенькі сивочолі дідусі і бабусі є образом того, що нас чекає в майбутньому.

Тож озернімося, відкриймо своє зачерствіле серце, подаруймо йому любов, радість, адже коли ти робиш добру справу будуть радіти не лише ті, кому ти допоміг, а найперше буде радіти твоє серце!

Іршавське молодіжне братство

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.