З архіпастирським словом радості про Різдво Бога на землі та солодощами до Ільницького дитячого будинку 15 січня  завітав Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Разом з владикою, з красивим Різдвяним концертом до діток також прийшла і молодь Іршавщини. Зокрема: Іршавське Свято-Іоанно-Предтеченське молодіжне братство з головою братства ієромонахом Агапітом та вихованці Недільної школи Сілецького монастиря на чолі з намісником обителі − архімандритом Філаретом (Скупейко).

Після концерту, який зібрав повний зал малечі, архієрей привітав діток зі святами. Вражаюча і захоплююча сцена «Вертепу» зачарувала всіх глядачів. «В ці святкові дні ми всі, і дорослі, і малі молитовно співпереживаємо народження Незвичної Боголюдини на землі. Бог прийшов на землю для всіх нас! Радіймо цьому і докладаймо всіх наших зусиль, що бути з Ним у своєму житті», – зауважив архіпастир.

Вихованці дитбудинку у свою чергу теж щиро щедрували, колядували і посівали. Слухати їх можна було годинами, адже виступ діток був ніби чарівною казкою.

Наостанок вихованці дитбудинку отримали, як і годиться, подарунки від владики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.