З благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в останній день осені 2015 року в Єпархіальному управлінні відбулося чергове засідання Молодіжного відділу єпархії.

На початку засідання керуючий єпархією висловив щире співчуття родині Войтович з приводу передчасної смерті голови Берегівського молодіжного братства на честь Іова Угольського, настоятеля Свято-Духівського храму в с. Бакта Берегівського району – протоієрея Володимира Войтовича. Владика, від імені єпархії подякував батькам покійного за понесені труди в благо Церкви Христової в Мукачівській єпархії. За спочилого пролунала заупокійна молитва.

В засіданні взяли участь голови всіх молодіжних братств та осередків єпархії. «Робота з молоддю сьогодні, як ніколи, потребує уваги та консолідації. Ми повинні зосередитися особливо на соціальній роботі. Окрему увагу Молодіжному відділу єпархії потрібно приділити сім’ям вимушених переселенців зі Сходу нашої країни, що проживають сьогодні на Закарпатті. Потрібно більше долучати до цієї роботи активну молодь єпархії. На часі стоїть потреба у волонтерській роботі. Збільшення соціально-місіонерських акцій – це для нас завдання номер один» – відмітив керуючий єпархією.

Було також обговорено ряд питань, щодо підготовки та проведення Різдвяних свят. Крім того на засіданні були обговорені інші соціально-місіонерські ініціативи та проекти.

Серед іншого з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського було прийнято рішення від 19 грудня 2014 року до 20 січня 2015 року, тобто від дня святого Миколая до Богоявлення Господнього провести в Мукачівській єпархії низку соціально-місіонерських, благодійних проектів, святкових концертів та Богослужінь.

В засіданні, крім голови Молодіжного відділу – протоієрея Василія Керецмана взяли участь також голова Відділу у справах сім’ї – протоієрей Антоній Добош, голова Інформаційного відділу – протоієрей Олександр Монич, голова Єпархіального відділу у справах катехизації – протоієрей Василій Поп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.