Архієпископ Феодор прийняв участь в представленні нового мера Ужгорода (ОНОВЛЕНО)

На запрошення новообраного мера міста Ужгорода Богдана Євстафійовича Андріїва керуючий Мукачівською єпархією Української Православної Церкви Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, 26 листопада, прийняв участь в першому пленарному засіданні Ужгородської міської ради на якій було представлено нового керівника столиці Закарпаття та новообраного депутатського корпусу міської ради.

Після офіційного відкриття церемонії до мера міста з архіпастирським словом звернувся владика Феодор. У своєму вітальному слові до Богдана Андріїва та депутатського корпусу владика виразив всім найщиріші вітання з нагоди обрання та призначення нового мера міста над Ужем.

«З цього дня розпочинається нова сторінка в житті столиці нашого краю. У виборах мера люди виразили Вам, Богдане Євстафійовичу, велику довіру та надію на Ваше мудре правління та адміністрування. Сьогодні маємо честь від духовенства міста Ужгорода і нашого рідного краю привітати Вас з високим обранням. А воно є не тільки великою честю, але й великою відповідальністю, тому що розчерком пера керівника міста і Вашим голосуванням – депутати, вирішуються важливі питання для громади Ужгорода, яка довірила вам керувати нею. Бажаємо, аби Милосердний Господь благословив Вас, шановний Богдане Євстафійовичу, і Вас, шановні депутати, трудитися плідно на благо нашого рідного міста в столиці Закарпаття. Адже хотілось би, щоб древнє місто було європейським не тільки георафічно, а й по суті й духу. Нехай в цьому Вам допомагає Всемогутній Бог», – наголосив у своєму слові архіпастир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.