В Єпархіальному управлінні відбулася зустріч з вимушеними переселенцями зі Сходу на Закарпатті

25 листопада в Єпархіальному управлінні керуючий єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгорордський зустрівся з вимушеними переселенцями зі Сходу на Закарпатті.

Ініціаторами зустрічі були безпосередньо ті, хто опинився далеко від свого рідного будинку.

Метою зустрічі стала можливість ближчого знайомства та контактування за ради реальної та дієвої духовної і матеріальної підтримки наших земляків, які в силу обставин вимушені заново починати своє життя далеко від рідних країв.

В теплій, невимушеній атмосфері архієрей поспілкувався з гостями на різноманітну тематику. Під час бесіди владика окремо зупинився на темі миру в нашій рідній Українській землі.

Нагадаємо: Відповідно до статистичних даних Управління соціального захисту населення та Управління ДСНС у Закарпатській області станом на 12 листопада 2015 року в Закарпатській області перебуває 4033 переселенці. З них 279 чоловік прибули з Криму, а 3754 — з зони АТО. Серед тих, хто приїхав зі сходу України, де зараз ведуться бойові дії, 1840 осіб — дієздатні, а 1179 — люди похилого віку, або інваліди. Серед переселенців нараховується 1014 дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.