Архідиякон Олександр Садварій взяв участь у вечері пам’яті з нагоди 80-річчя Блаженнішого Митрополита Володимира

Увечері, 22 листопада 2015 року, на столичних Теремках-2, в залі «Театр Особистості» зібралися люди, що прийшли вшанувати пам’ять митрополита Володимира.

Один за одним на сцену виходили люди, щоб розповісти про свої зустрічі з Блаженнішим, про свої враження і спогади. На екрані миготіли кадри кіно і фотохроніки, і не було в залі жодної людини, яка б не згадала про свою зустріч з митрополитом і про те, лише особисте, що залишилося в душі на все життя. Напевно, і в світі немає таких людей, хто при зустрічі з Блаженнішим не відчував би благості і любові до ближнього.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь у вечері пам’яті взяв і голова Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння, соліст Закарпатської обласної філармонії, заслужений артист України, архідиякон Олександр Садварі.

З присутніми в залі отець Олександр також поділився особистими спогадами про Великого Предстоятеля Української Православної Церкви та виконав кілька пісень зі свого репертуару.

За матеріалами: http://orthodoxy.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.