Як поводити себе «На шляху воцерковлення» розмова в ефірі телепрограми «Духовні обрії» (+ВІДЕО)

Untitled-1Минулої неділі 22 листопада вийшла в світ чергова телепрограма «Духовні обрії». На цей раз ефір був присвячений темі: «На шляху воцерковлення».

На запитання відповідав гість програми: професор, доктор богослов’я, духівник Свалявського Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря архімандрит Василій (Садварі).

Серед іншого в програмі прозвучали відповіді на такі питання: З чого починається вхід до Церкви Христової?, Зовнішній та внутрішній зміст воцерковлення?, Емоції, розум (раціо) золота середина на шляху воцерковвлення, думка святих отців?, Місце зовнішнього вигляду (одяг) в Церкві?, Поведінка в храмі та суспільстві?, Взаємовідносини церковної людини з навколишніми (оточуючими) людьми (друзями, знайомими, батьками): до і після?, Синдром «пере» воцерковлення? Як не перебільшити?, Моменти «місіонерства» «ранньо-воцерковлених» серед не «воцерковлених»?, Самообман: факт «прелесті», сміх під час молитви, закалювання емоцій на рівні тіла і психіки (температура тіла, як відвідування Святого духа і т.д.)?, Переміна: Коли настає внутрішня зміна (покаяння), в чому вона проявляється і чи взагалі повинна проявлятися?, Мир душі, як результат воцерковлення (…Коли всі відповіді на питання буття знаходимо в храмі і в Церкві Христовій)?, Боротьба з собою і навколишнім світом?, Що читати початківцям?, До яких священників звертатися за порадою?, Синдром «перепощених»?

Всі наші телепрограми у записі Ви маєте завжди можливість передивитися на офіційному відеоканалі Мукачівської єпархії SinopsisTV.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0SSrVCKoaD0&w=420&h=315]

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.