21 листопада напередодні 25-ї Неділі по П’ятидсятниці та молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Скоропослушниця» керуючий єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив Всенічне богослужіння в Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі.

Владика у співслужінні братії монастиря та священнослужителів єпархії звершив в монастирському храмі Вечірню з освяченням хлібів та святкове Утреннє богослужіння.

В кінці богослужіння архіпастир разом з духовенством вклонилися місцевовшанованому образу Пресвятої Богородиці «Скоропослушниця».

Насамкінець архієрей привітав настоятельку монастиря – ігуменю Епістімію (Щербан), сестер та прихожан монастиря зі святом та побажав святій обителі розквіту і ствердження в несіння місії проповіді святого Євангелія.

Нагадаємо: 22 листопада в день молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Скоропослушниця» керуючий єпархією високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Домбокському Свято-Успенському жіночому монастирі. Початок о 10.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.