Cвято-Покровський храм-пам’ятник в Ужгороді молитовно вшанував своє престольне свято

14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом в столиці Закарпаття відвідав Свято-Покровський храм-пам’ятник.

Архієрею співслужило духовенство міста над Ужем та району. На архієрейське богослужіння зібралися тисячі ужгородців та гостей міста.

Під час богослужіння архієрей разом з боголюбивою паствою на молилися за припинення кровпролиття та спокій в нашій рідній Українській державі.

Також за благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на богослужінні була піднесена особлива молитви за українських воїнів, які нині захищають Вітчизну. В кінці літургії була звершена панахида за солдатами, котрі загинули в різні часи при виконанні свого військового обов’язку.

Після святкового богослужіння владика звернувся до вірників зі словами проповіді в якій закликав всіх до посиленої молитви до Богородиці особливо в цей день за мир в нашій державі.

В кінці архієрей призвав на всіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.