У п’ятницю, 21 серпня, велика кількість молоді – учасники Кучавського молодіжного братства, представники Ужгородської молодіжки, а також молоді люди з Іршави та Виноградова, разом зі священиками єпархії з’їхалися до Свято-Маріє-Магдалинівської жіночої обителі, що на Перечинщині, аби взяти участь у чотириденному зльоті, присвяченому Дню Незалежності України.

Перший день став початком спільного знайомства усіх учасників, а також приготування до кількаденного перебування на території монастиря. Насамперед хлопці і дівчата розклали наметове містечко, сходили за дровами для вогнища. Опісля цього була вечеря, під час якої кожен розповів про себе у форматі теплої бесіди. Також відбулося цікаве і живе спілкування з настоятельницею монастиря ігуменією Варварою (Поп), яка розповіла молоді про життя жіночої обителі.

Далі усі взяли участь у вечірніх молитвах, які пройшли у дерев’яному храмі на честь святителя Іоанна, Шанхайського і Сан-Франциського. Відтак поблизу місця дислокації було розпалене вогнище, біля якого до пізньої ночі священики і молодь у приємній атмосфері провели час.

Ольга Палош спеціально для https://m-church.org.ua

Фото: Олександр Алмашій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.