Молодь Перечинщини та Ужгорода відвідала з колядою Ужгородську міську лікарню, ЗОК кардіологічний диспансер, ЗОК лікарню ім. А. Новака, Будинок престарілих та УВП № 9

Коли перед собою бачиш радісні очі людей, що лежать в лікарні – це є справжнім євангельським щастям. А коли поряд з тобою «спецгрупа» колядників у складі 36 дітлахів та молоді – це «адреналін», який неможливо передати словами.

Так було 8 січня, коли з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Молодіжного відділу єпархії молодь Перечинщини та Ужгорода відвідала з колядою Закарпатську обласну клінічну лікарню ім. А. Новака, Ужгородську центральну міську клінічну лікарню, Закарпатський обласний кардіологічний клінічний диспансер, Будинок престарілих в м. Ужгороді та Управління виконання покарань № 9.

Вже традиційно у період Різдвяних свят Мукачівська єпархія проводить низку соціально-місіонерських, благодійних проектів та святкових коляд, тощо.

Цей рік не став винятковим. Рівно о 14.00, ми всі: священнослужителі та молодь зустрічаємося біля Міської лікарні. Ділимося на групи і розїзджаємося по місту. Після коляд у лікарнях спільна – «піца»))) Ви б бачили очі наших маленьких колядників))) Ми – дорослі не вміємо так радіти дрібницям нашого життя! А потім спільна коляда біля ялинки нашого міста над Ужем.

Ніколи ніхто не зрозуміє Християнство без живої реалізації його у житті. В ці дні разом з богослужбовим прославленням народження Христа Спасителя ми стали свідками Його прославлення в очах хворих людей в лікарнях, які разом з нами зі сльозами в очах співали колядки.

Додому їдеш «ніякий», але на душі щось є невимовне, «інше», незвичне. Це – непідробна радість від того, що ти мав сьогодні ще одну можливість побачити «іншими» очами Христа в очах «інших» людей.

Христос Рождається – Славімо Його!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.