Молодь Перечинщини долучилася до благодійної акції – «Щедрий вечір, добрий вечір»

З 3 по 5 січня 2015 року, Перечинська міська рада протягом тривалого часу проводить благодійну акцію «Добрий вечір, щедрий вечір».

В ході даного заходу, міський голова, представники депутатського корпусу міста, працівники апарату міської ради, спільно з благочинним Перечинського району, протоієреєм Володимиром (Грицько), настоятелем Свято-Миколаївського храму православної громади міста та архімандритом Миколаєм (Шестак) – духівником жіночого монастиря на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, що в селі Зарічево, головою Перечинського молодіжного братства імені архімандрита Василія (Проніна) та молодь  приходять до ветеранів праці, інвалідів війни, одиноких, перестарілих громадян, багатодітних сімей та інших жителів міста, які потребують додаткової уваги і приносять їм подарунки. А в подарунку – всі необхідні продукти для святкового столу, без яких не може обійтись Свята Вечеря та Різдвяні свята. Це мука, цукор, яйця, риба, крупи, ковбаса, сир, майонез та інше.

В цьому році, такі пакунки рознесені 100 родинам Перечина. Разом з тим, кожен учасник благодійної акції «Щедрий вечір, добрий вечір», отримав вітальну листівку від міського голови Мирослави Гуранич, а від о.Володимира та о.Миколая – благословення та щиру колядку. Приємно відмітити, що благодійний захід відбувся при безпосередній допомозі наступних благодійників: Перечинського молодіжного братства імені архімандрита Василія (Проніна), ТзОВ «Самвер» -Штефана Вальо, Мельника Василя, ТОВ «Індустрія деревообробки», ДП «Дж.Д.Ф. Сервіс ЛТД» – Тіціано Піовезан, ресторану-мотелю «Турянська долина», приватних підприємців: Ярослава Шершуна, Малинич Андріяни, Івана Бігаря, Олександра Жмуркіна, Наталії Качур, Надії Макогон, Іванни Кочан, за кошти яких було закуплено продуктові набори. Дана акція відбулася також за підтримки працівників апарату та депутатів Перечинської міської ради: Мирослави Гуранич – міського голови, Вероніки Годованої – керуючої справами міської ради, Олесі Хропіної – секретаря керівника, Юрія Мадяра – секретаря міської ради, Світлани Белей – спеціаліста з інформаційно-комп’ютерного забезпечення міської ради, Ярміли Попович – завідувача відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, Софії Бабич – спеціаліста по роботі з комунальними підприємствами, Надії Герич – провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, Олени Варчук – провідного спеціаліста з питань регуляторної політики, юриста міської ради, Ренати Яцкович – працівника міської ради, Наталії Барзак – технічного працівника, депутатів – Марти Закорчевної, Івана Макара, Івана Головея, Василя Гуранича, Тараса Кирлика, Ярослава Андрушека, Михайла Чобані. Щира подяка і низький уклін Вам, шановні добродії за милосердність і любов до ближнього. Бажаємо Вам, здоров’я, щастя, радості та успіхів у житті. Нехай молитва тих, кому Ви допомагаєте ,оберігає Вас від зла, ненависті і незгод, а добро віддане людям повертається до Вас сторицею.

Рената Яцкович За матеріалами: http://perechyn-rada.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.